Dit is een shop maar je kunt niet direct producten bij ons kopen. Dat klinkt misschien raar maar we willen ons niet focussen op een online shop, met perfecte service, actuele voorraad en snelle leveringen. Dat kun je naar ons idee beter aan iemand anders overlaten. Iemand zoals Bol.com. Daar ben je zeker van al deze voordelen. Wat we wel doen is adviseren! Daarom op deze pagina een overzicht van slimme producten. Allemaal aanbevolen en getest door onze experts. Klik op een product en je kunt direct bij Bol.com bestellen! Heb je vragen? Stel ze gerust en neem contact met ons op.

Fibaro producten

Het merk Fibaro speelt handig in op de ontwikkeling van het automatiseren van je huis. Het merk heeft een systeem ontworpen waarmee je alles in huis moeiteloos aanstuurt. Geen kabels of schakelaars meer, enkel het systeem van Fibaro is genoeg om jouw huishouden te runnen.

KlikAanKlikUit

Het KlikAanKlikUit systeem is een goede budget oplossing om je huis wat slimmer te maken. Het bestaat uit zenders en ontvangers waarmee je verlichting, apparatuur en zonwering draadloos kunt bedienen. Zo zijn er KlikAanKlikUit startpakketen beschikbaar voor nog geen 30 Euro, waarmee je twee á drie lampen met een afstandsbediening aan/uit kunt bedienen.


e-Domotica

e-Domotica van Eminent combineert op een intelligente wijze de beveiliging van je woning, creëert een comfortabel huis om in te wonen, geeft inzicht in je elektriciteitsgebruik en zorgt voor energiebesparing. Een betaalbaar en degelijk systeem!

Philips Hue

Philips Hue is een serie verlichting die op afstand bediend kunnen worden. Het basisstation is een Philips Hue bridge en met de app zijn alle lampen eenvoudig in te stellen. Het leuke is dat je direct aan de slag kunt door de bridge in te stellen en een lamp te vervangen. Het assortiment bevat ook buitenverlichting en LED strips!