Voor onze nieuwbouwwoning direct gekozen voor een complete slimme installatie. We kregen een offerte van een elektro-installateur bij onze uit de buurt. De totale installatie bleek maar een fractie duurder dan een gewone elektro-installatie. Voor een kleine meerprijs bedien ik mijn huis nu op een hele slimme manier!

Mike

Via deze website hebben we aangegeven wat we allemaal in ons nieuw huis wilde. We zijn begonnen met een paar lampen en hebben nu een aanvraag gedaan om ook onze verwarming aan te sluiten op het slimme systeem. Tot nu toe helemaal tevreden over de gang van zaken!

Jeroen en Marije

De techniek is niet mijn sterkste kant. Voor mij was het dan ook erg prettig dat ik op mijnslimmewoning.nl gewoon kon aanvinken wat ik wilde bedienen. Ik kreeg vrij snel een aanbieding van een elektromonteur en heb nu een zogenaamd Fibaro systeem in mijn woning. Geen idee hoe het werkt maar het werkt wel perfect!

Richard

Voor de verbouwing van ons huis hebben we een aanvraag gedaan via deze site. Na een goed verhaal met een prijsindicatie kwam er iemand langs op alle wensen te inventariseren. We adviseren iedereen, vooral bij een verbouwing of nieuwbouw, te kiezen voor een slimme elektro-installatie in plaats van een gewone installatie. Voor een paar euro meer is alles nu helemaal van deze tijd en hebben we altijd en overal controle over ons huis.

Arjan

In mijn zoektocht naar betaalbare domotica heb ik verschillende bedrijven bij mij in de buurt gebeld. Sommige hadden geen idee waar ik het over had, andere kwamen met dure oplossingen. Via mijnslimmewoning.nl kreeg ik een zeer betaalbare aanbieding voor een complete domotica installatie. Er kwam eerst iemand langs met verstand van zaken. Nu bedien ik alles met mijn smartphone. Wat een uitkomst!

Stefan